Transport meubels vanaf €35,- | Pakket PostNL tot 10 kilo vanaf €3,50 | Binnen 1 a 2 dagen verstuurd.

BEZORGEN

 

Voor meubels (kasten, dressoirs en commodes, en pakketen die niet met de post verstuurd kunnen worden) kunt u extern een vervoersbedrijf  inhuren. Wij hebben GEEN eigen transportbedrijf. U kunt aangekochte artikelen natuurlijk kosteloos zelf ophalen in onze winkel in Den Haag. Het voordeel is dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week open op afspraak, op zaterdag is de winkel open van 11.00 tot 17:30. Er is altijd iemand aanwezig die kan helpen met inladen. Aangekochte artikelen dienen, tenzij anders overeengekomen, binnen 14 dagen te worden opgehaald.

 

BEZORGEN VAN MEUBELS IS DUS HELAAS NIET GRATIS

IK KIES VOOR  BEZORGDIENST

Schade ontstaan door transport van de goederen zijn geheel voor risico van het transportbedrijf, maar daar zijn ze voor verzekerd. Sommige bedrijven helpen u een handje met het naar binnen dragen (kosteloos als service), maar sluiten aansprakelijkheid uit als uw vloer bv beschadigd. Als er een groot meubel wordt bezorgd is het altijd goed om uw vloer af te dekken.

U kunt via BRENGER of PICKTHISUP een vervoersopdracht uitzetten. Dit kunt u zelf ook doen of dat kan ik voor u doen. Let op: als Cedante dit voor u regelt, dan doen wij dat kostenloos voor u, maar Cedante is verder niet verantwoordelijk voor het transport. U kunt natuurlijk ook zelf een opdracht uitzetten dat is in een paar minuten gebeurd. Ook kunt u even snel kijken wat de kosten zijn door woonplaats in te vullen op de site. Het grote voordeel van Brenger of Pickthisup is dat deze dienst u geld bespaart, flexibel is, milieuvriendelijk, goedkoper dan regulier transport die Cedante kan inhuren. Bij Brenger bent u tot 500 euro verzekerd voor vervoersschade.

U kunt uw bestelling natuurlijk ook kosteloos ophalen in de winkel wanneer het u uitkomt! Of uw eigen vervoersbedrijf regelen.