Gratis verzending tot 10 kilo vanaf € 65 (NL & BE) |Pakket voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden |
BEZORGEN MEUBELS2018-11-26T13:06:48+00:00

BEZORGEN

Voor meubels (kasten, dressoirs en commodes) huurt Cedante  extern een vervoersbedrijf  in wij hebben geen eigen transportbedrijf.

Wij kunnen namens U contact opnemen met  Ryan de bezorger die Cedante vaak inhuurt voor haar meubels.

Ook bezorgen ze in België (kosten op aanvraag)

Hier een indicatie van wat prijzen:
Alle avondritten € 35/45  regio Haaglanden

Delft + Westland + Leiden + Zoetermeer. Pijnacker € 55/65

Amsterdam Utrecht rond de 75/80

Dit zijn indicatie prijzen.

IK KIES VOOR EEN ANDERE BEZORGDIENST.

Als u kiest voor een eigen bezorgdienst  (bijv Bulstra Transport of PickThisUp), dan is dat uiteraard mogelijk. Elk risico van het transport ligt dan buiten Cedante. Schade ontstaan door transport van de goederen zijn geheel voor risico van het transportbedrijf, maar daar zijn ze voor verzekerd. Sommige bedrijven helpen u een handje met het naar binnen dragen (kosteloos als service), maar sluiten aansprakelijkheid uit als uw vloer bv beschadigd. Als er een groot meubel wordt bezorgd is het altijd goed om uw vloer af te dekken.

Ook kan er via PICKTHISUP een opdracht uitgezet worden. Dit kunt u zelf ook doen of dat kan ik voor u doen. Ik ben daar kort geleden mee gestart in de winkel, en ik heb daar tot nu toe hele goede ervaringen mee. U heeft vaak al reactie binnen een uur. Let op: als Cedante dit voor u regelt, dan doen wij dat kostloos voor u, maar Cedante is verder niet verantwoordelijk. U kunt natuurlijk ook zelf een opdracht uitzetten dat is in een paar minuten gebeurd. Het grote voordeel van PickThisUp is dat deze dienst u geld bespaart, flexibel is, milieuvriendelijk, goedkoper dan regulier transport en bovenal het is veilig. U kunt er vanuit gaan dat uw product heel aankomt.

U betaald de bezorgkosten contant aan de vervoerder of via Ideal. Cedante staat daar verder buiten (Cedante verdient niets aan deze transactie) , maar regelt (als u dat wenst) wel de bezorgdag en tijd voor u. U kunt altijd even contact opnemen over de exacte kosten (soms kan het goedkoper als de bezorger het kan combineren) met Cedante (info@cedante.nl). U kunt bij uw bestelling een voorkeur doorgeven of u gebruik wilt maken van een bezorgdienst

Cedante zal altijd met u meekijken en meedenken voor de goedkoopste en niet onbelangrijk betrouwbaarste bezorger. U kunt uw bestelling natuurlijk ook kosteloos ophalen in de winkel wanneer het u uitkomt! Mocht u gebruik maken van de bezorgdienst die Cedante inhuurt (Ryan), dan zijn wij uiteraard verantwoordelijk voor uw zending.

Nog vragen app, mail of bel ons!!!