Gratis verzending tot 10 kilo vanaf € 65 (NL & BE) |Pakket voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden |
BEZORGEN2018-09-03T13:09:34+00:00

BEZORGEN

Cedante huurt extern een vervoersbedrijf  in wij hebben geen eigen transportbedrijf. Wij kunnen namens U  contact opnemen met Ryan. Deze aardige en behulpzame jongen bezorgd hoofdzakelijk mijn meubels. Ook bezorgen ze in België (kosten op aanvraag)

Hier een indicatie van wat prijzen:
Alle avondritten € 35,– regio Haaglanden

Delft + Westland + Leiden + Zoetermeer. Pijnacker € 45.
Alle overige avondritten Zuid Holland € 45,- Alle avondritten Amsterdam + Utrecht € 65,-

U betaald de bezorgkosten contant aan de vervoerder Cedante staat daar verder buiten (Cedante verdient niets aan deze transactie) , maar regelt wel de bezorgdag en tijd voor u als u dat wilt. U kunt altijd even contact opnemen over de exacte kosten (soms kan het goedkoper als de bezorger het kan combineren) met Cedante (info@cedante.nl). Of met Ryan 06-34110086. U kunt bij uw bestelling een voorkeur doorgeven of u gebruik wilt maken van een bezorgdienst.

Ik kies voor een andere bezorgdienst.

Als u kiest voor een eigen bezorgdienst of andere bezorgdienst (bijv Bulstra of Pickthisup), dan is dat uiteraard mogelijk. Elk risico van het transport ligt dan buiten Cedante. Schade ontstaan door transport van de goederen binnen uw woning zijn geheel voor uw eigen risico. Sommige bedrijven helpen u een handje met het naar binnen dragen (kosteloos als service), maar sluiten aansprakelijkheid uit.

Cedante zal altijd kijken naar de goedkoopste bezorger en met u meedenken. U kunt uw bestelling natuurlijk ook kosteloos ophalen in de winkel wanneer het u uitkomt!