BEZORGEN

 

Voor meubels (kasten, dressoirs en commodes, en pakketen die niet met de post verstuurd kunnen worden) huurt Cedante  extern een vervoersbedrijf  in wij hebben GEEN eigen transportbedrijf. U kunt aangekochte artikelen natuurlijk kosteloos zelf ophalen in onze winkel in Den Haag. Het voordeel is dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week open op afspraak, op zaterdag is de winkel open van 11.00 tot 17:30. Er is altijd iemand aanwezig die kan helpen met inladen. Aangekochte artikelen dienen, tenzij anders overeengekomen, binnen 14 dagen te worden opgehaald.

 

BEZORGEN VAN MEUBELS IS DUS HELAAS NIET GRATIS

Ook bezorgen ze in België (kosten op aanvraag)

Meerprijs eventuele montage €50

IK KIES VOOR  BEZORGDIENST

Schade ontstaan door transport van de goederen zijn geheel voor risico van het transportbedrijf, maar daar zijn ze voor verzekerd. Sommige bedrijven helpen u een handje met het naar binnen dragen (kosteloos als service), maar sluiten aansprakelijkheid uit als uw vloer bv beschadigd. Als er een groot meubel wordt bezorgd is het altijd goed om uw vloer af te dekken.

Ook kan er via BRENGER een opdracht uitgezet worden. Dit kunt u zelf ook doen of dat kan ik voor u doen. Ik ben daar kort geleden mee gestart in de winkel, en ik heb daar tot nu toe hele goede ervaringen mee. U heeft vaak al reactie binnen een uur. Let op: als Cedante dit voor u regelt, dan doen wij dat kostenloos voor u, maar Cedante is verder niet verantwoordelijk voor het transport. U kunt natuurlijk ook zelf een opdracht uitzetten dat is in een paar minuten gebeurd. Het grote voordeel van Brenger is dat deze dienst u geld bespaart, flexibel is, milieuvriendelijk, goedkoper dan regulier transport die Cedante kan inhuren.

U betaald de bezorgkosten contant aan de vervoerder of via Ideal. Cedante staat daar verder buiten (Cedante verdient niets aan deze transactie) , maar regelt (als u dat wenst) wel de bezorgdag en tijd voor u. U kunt altijd even contact opnemen over de exacte kosten met Cedante (info@cedante.nl). U kunt bij uw bestelling een voorkeur doorgeven of u gebruik wilt maken van een bezorgdienst

U kunt uw bestelling natuurlijk ook kosteloos ophalen in de winkel wanneer het u uitkomt! Of uw eigen vervoer regelen.