WELKOM BIJ CEDANTE INTERIEUR

Met heel veel passie en liefde run ik nu bijna 16 jaar deze winkel. Alles wat bij Cedante de deur uit gaat, moet een visitekaartje zijn voor mijn bedrijf.

U vindt bij Cedante interieur geen massaproductie, maar uitsluitend brocante, vintage en oude meubels en accessoires van hoogstaande kwaliteit zodat u lang plezier hebt van uw meubel. Ook verkopen wij nieuwe meubels en accessoires  (vaak naar oud model nagemaakt)  van hoge kwaliteit in een stoere, landelijke stijl met een oude uitstraling, tegen een redelijke prijs.

Restyle & Zoekopdracht

Heb je ergens een leuke antieke, brocante of vintage kast, commode of ander meubelstuk gezien op een website, Pinterest of Instagram, maar is deze niet meer beschikbaar? Cedante gaat vrijblijvend opzoek naar jouw meubelstuk. Meestal lukt dat binnen een week en als we iets gevonden hebben, dan kunnen we deze desgewenst restaureren en in elke gewenste kleur schilderen.

 
 

HOUT

De voordelen van het gebruik van hout in je interieur.

hout is duurzaam en gaat dus jarenlang mee, waardoor het een goede investering is. Je ziet het dan ook vaak terugkomen in interieurontwerpen.

 

 

hout ook nog eens erg duurzaam en gaat het dus jarenlang mee, waardoor het een goede investering is. Je ziet het dan ook vaak terugkomen in interieurontwerpen. hout ook nog eens erg duurzaam en gaat het dus jarenlang mee, waardoor het een goede investering is. Je ziet het dan ook vaak terugkomen in interieurontwerpen.

 

 

 

out ook nog eens erg duurzaam en gaat het dus jarenlang mee, waardoor het een goede investering is. Je ziet het dan ook vaak terugkomen in interieurontwerpen. hout ook nog eens erg duurzaam en gaat het dus jarenlang mee, waardoor het een goede investering is. Je ziet het dan ook vaak terugkomen in

REVIEWS

5/5

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *