Welkom bij Cedante Interieur

Met heel veel passie en liefde run ik nu bijna 16 jaar deze winkel. Alles wat bij Cedante de deur uit gaat, moet een visitekaartje zijn voor mijn bedrijf.

U vind bij Cedante interieur geen massaproductie, maar uitsluitend brocante, vintage en oude meubels en accessoires van hoogstaande kwaliteit zodat u lang plezier hebt van uw meubel. Ook verkopen wij nieuwe meubels en accessoires  (vaak naar oud model nagemaakt)  van hoge kwaliteit in een stoere, landelijke stijl met een oude uitstraling, tegen een redelijke prijs.

Restyle & Zoekopdracht

Heb je ergens een leuke antieke, brocante of vintage kast, commode of ander meubelstuk gezien op een website, Pinterest of Instagram, maar is deze niet meer beschikbaar? Of zoekt u een meubel met specifieke maten? Cedante gaat vrijblijvend opzoek naar jouw meubelstuk. Meestal lukt dat binnen een week en als we iets gevonden hebben, dan kunnen we deze desgewenst restaureren en in elke gewenste kleur schilderen.


Of misschien heb je een erfstuk geërfd wat niet in je interieur past, maar waar dierbare herinneringen aan vast zitten, en wat je niet wilt wegdoen, maar zie je op tegen alle uren werk die daar mee gemoeid gaan? Ik neem het graag en vakkundig van je over.

New arrival - Limited edition

The power of the rhythm

VIBREL V3 PRO offers you state-of-the-art sound technology with complete rhythm control. The headphone’s structure will enhance the way you hear and feel the music, with no boundaries.

Only $239

The way you need to hear

Beyond your dreams

New VIBREL V3 PRO price $239

ML FABRICS

ML Fabrics levert naast van o.a. linnen vervaardigde producten (kussen, plaids, dekens, dekbedovertrekken en kleden) ook een unieke collectie stonewashed & vintage linnen stoffen. De linnen stoffen worden aangeboden in een uitgebreid poederachtig kleurenpallet. De stoffen zijn uitermate geschikt als linnen gordijnenstoffen en linnen meubelstoffen. De collectie stoffen is niet online te bestellen. Als meubelstoffen en gordijnstoffen groothandel  is ML Fabrics gespecialiseerd in linnen en voorziet u graag van meer informatie in Zevenhuizen.

plaid ml fabrics - 1

HOUTEN BANK

412.00

HOUTEN BANK

350.00

BANKJE OUD HOUT

209.00

LADENKAST

VERKOCHT

519.00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *