Transport meubels vanaf €35,- | Pakket PostNL tot 10 kilo vanaf €3,50 | Binnen 1 a 2 dagen verstuurd.

CEDANTE INTERIEUR

Met heel veel passie en liefde run ik nu bijna 16 jaar deze winkel. Alles wat bij Cedante de deur uit gaat, moet een visitekaartje zijn voor mijn bedrijf.

U vind bij Cedante interieur geen massaproductie, maar uitsluitend brocante, vintage en oude meubels en accessoires van hoogstaande kwaliteit zodat u lang plezier hebt van uw meubel. Ook verkopen wij nieuwe meubels en accessoires  (vaak naar oud model nagemaakt)  van hoge kwaliteit in een stoere, landelijke stijl met een oude uitstraling, tegen een redelijke prijs.

Diensten
ZOEKOPDRACHT

Heb je ergens een leuke antieke, brocante of vintage kast, commode of ander meubelstuk gezien op een website, Pinterest of Instagram, maar is deze niet meer beschikbaar? Cedante gaat vrijblijvend opzoek naar jouw meubelstuk. Meestal lukt dat binnen een week en als we iets gevonden hebben, dan kunnen we deze desgewenst restaureren en in elke gewenste kleur schilderen.

RESTYLE

Of misschien heb je een erfstuk geërfd wat niet in je interieur past, maar waar dierbare herinneringen aan vast zitten, en wat je niet wilt wegdoen, maar zie je op tegen alle uren werk die daar mee gemoeid gaan? Ik neem het graag en vakkundig van je over.

Niet alles wat op de webshop staat, staat ook in de winkel. U kunt een mail sturen of het product op voorraad is. Kijkt u ook eens op FACEBOOK, daar staat een deel van het assortiment die de website vaak niet halen.

INTERIEURSTYLING

Ben je niet gelukkig met je interieur? Mis je sfeer of eenheid? Denk je vaak het kan beter, maar ik weet niet hoe? Ik voel vaak vrij snel feilloos aan wat je stijl en smaak is en wat er verbeterd kan worden in een ruimte. Soms is dat gewoon een hele kleine verandering van kleur en opstelling, en soms is dat een totale verandering van een ruimte. Ik zal dat altijd doen met respect voor budget en emotie. Ik vind het ook belangrijk dat er zoveel mogelijk spullen worden hergebruikt in een andere kleur of hoedanigheid bijvoorbeeld, maar soms is het ook tijd om afscheid te nemen van bepaalde items. Mail of App mij voor een afspraak of kom langs in de winkel. Kijk hier voor meer info.

Nieuw binnen

HOUTEN BANK

412.00

HOUTEN BANK

350.00

BANKJE OUD HOUT

209.00

LADENKAST

VERKOCHT

519.00
ML Fabrics

Wilt u de gehele inspirerende collectie zien van ML Fabrics? Dat kan op afspraak, dan kan ik met u naar de groothandel in Zevenhuizen.

Hout geeft warmte

Hout is materiaal dat je op verschillende manieren kunt toepassen in en om het huis. Het heeft een bepaalde warmte die kunststof bijvoorbeeld niet heeft. Bovendien haal je met hout het buitenleven naar binnen.

oude koffiepot
AARDEWERK POT MET DEKSEL
wandkruk oud hout
kruk rond hout oud
oude houten ronde bak. - 1
oude bankjes
regout
ronde grenen tafel

ML Fabrics levert naast van linnen vervaardigde producten ook een unieke collectie stonewashed & vintage linnen stoffen. De linnen stoffen worden aangeboden in een uitgebreid poederachtig kleurenpallet. De stoffen zijn uitermate geschikt als linnen gordijnenstoffen en linnen meubelstoffen. De collectie stoffen is niet online te bestellen. Als meubelstoffen en gordijnstoffen groothandel in stof is ML Fabrics gespecialiseerd in linnen en voorziet u graag van meer informatie in Zevenhuizen.

Volg Cedante op Instagram