INTERIEURSTYLING

Samen bespreken we wat de wensen, verwachtingen en dromen zijn. Dit kan variëren van een compleet inrichtingsplan, inclusief meubels, raamdecoratie en accessoires voor één of meerdere ruimten tot het restylen van een bestaand interieur of een kleuradvies. Afhankelijk van de wensen maak ik een passend interieurplan.

Naar aanleiding van het eerste gesprek wordt een offerte gemaakt. In deze offerte staat aangegeven wat we hebben afgesproken, de tijdsplanning en de kosten van de werkzaamheden.

Als we over gaan tot samenwerking zullen we intensief contact hebben. In het begin van het traject presenteer ik een conceptplan dat we gezamenlijk bespreken en dat vervolgens wordt uitgewerkt tot het definitieve plan voor het interieur. Of het nu om indelingen, kleuren, meubels of stoffering gaat: samen komen we tot een optimaal resultaat!

Onderdelen van het interieurplan

Sfeerimpressie/interieurstijl bepalen

Een voorstel voor de interieurstijl door middel van een collage (moodboard) die een impressie geeft van de sfeer van de nieuw in te richten ruimte. Een andere mogelijkheid is dat we een pagina aanmaken op pinterest waar afbeeldingen op geplaatst worden om samen te bepalen welke kant het uit moet gaan.

Indelingsplan
Een plattegrond waar de objecten in de betreffende ruimte op schaal worden weergegeven. Samen bespreken we hoe we niet alleen een mooie maar ook functionele en praktische indeling van de gebruiksruimte kunnen bereiken.

Alleen een indelingsplan nodig? Mail Cedante

Kleurenplan
Met dit plan geef ik de kleuren-combinatie weer van het in te richten interieur. Een perfecte afstemming van de kleur van wanden, deuren en plafonds met de stoffering van meubels en accessoires is hierbij van het grootste belang. Voor het schilderwerk zijn de prachtige verven van Pure & Original, Carte Colori, Flamant en Farrow and Ball mijn persoonlijke favoriet!

Alleen een kleuradvies nodig? Mail Cedante

Materialenplan
In het materialenplan worden de belangrijkste materialen van objecten, stoffering en vloeren in het interieur weergegeven. Ik werk op dit vlak al jaren samen met leveranciers die kwaliteit ook hoog in het vaandel hebben staan.

Meubel-/accessoireplan
Hierin wordt een selectie van meubels en accessoires voor het nieuwe interieur weergegeven. Mijn persoonlijke uitgangspunt is dat we hierbij zoveel mogelijk belangrijke en persoonlijke spullen een plek geven, dat wil zeggen op een passende manier integreren en/of zo nodig restylen.

Alleen een kleuradvies nodig? Mail Cedante

Verlichtingsplan
Bij het verlichtingsplan wordt uitgegaan van het indelingsplan/de plattegrond met de objecten/meubels. De verlichting wordt hierin weergegeven, waarbij een onderscheid wordt gemaakt tussen directe en indirecte verlichting. Sfeer en functionaliteit zijn ook hier de belangrijkste graadmeters.

Personal shopping
Door mijn netwerk heb ik toegang tot meer onderscheidende verkooppunten dan de reguliere winkels zoals Etcexpo, Netty de Groothandel, Gert Snel etc). Voor alle elementen in het interieur kan ik in overleg met de klant en voor een gunstig tarief (55,-) een volledig ingerichte ruimte verzorgen.

Netty de Groot heeft een prachtige showroom. Wilt u de showroom een keer bezoeken Mail  om een afspraak te maken. De showroom is gelegen in Zevenhuizen en zeer gemakkelijk te bereiken.

Samenwerking
Cedante werkt samen met http://www.vangriekendecorateurs.nl/. Dit bedrijf is een meester in het stofferen en bekleden van oude meubels, schilderwerk en andere decoratietechnieken. Ook werkt Cedante (als het nodig is) samen met diverse klusbedrijven.

Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een offerte opgesteld. In overleg kan dit op twee manieren:

– Op basis van een uurloon ad 55,- voor shopping en begeleiding.
– Op basis van vaste aanneemprijs (kan in delen).
– Meubels, accessoires en materialen worden na overleg geoffreerd.

Daarnaast zijn we graag flexibel en kunnen er vanzelfsprekend ook goede afspraken worden gemaakt om binnen een bepaald budget te blijven. Ook hierin denken we graag creatief met u mee!

Neem vrijblijvend contact op Mail Cedante.

PROJECTEN

Wij hebben een nieuwe website aan deze pagina wordt nog gewerkt.

HOFJESWONING

INRICHTING    DEN HAAG HOFWONING

IN DEZE HOFJESWONING IN DEN HAAG HEEFT CEDANTE DE INRICHTING EN STYLING VERZORGD.

 

BEKIJK

WONING BERGEN AAN ZEE

INRICHTING    BERGEN AAN ZEE  GROTE OPEN WONING

IN DEZE WONING IN BERGEN HEEFT CEDANTE DE INRICHTING , KLEURADVIES, RAAMBEKLEDING EN STYLING VERZORGD.

 

BEKIJK

LUXE DUINVILLA DE KWIKSTAART

INRICHTING    LUXE DUINVILLA

IN DEZE WONING IN AMELAND HEEFT CEDANTE DE MEUBELS EN ACCESSOIRES VERZORGD.

 

BEKIJK