CONTACT

BASIS INTERIERADVIES

Samen bespreken we wat de wensen, verwachtingen en dromen zijn. Tijdens een bezoek van ± 3 uur kun je al je interieurvragen stellen die je hebt. Je krijgt ideeën en tips voor een mogelijke indeling, kleuradvies, tips voor accessoires en hoe je een nieuwe sfeer kunt creëren in de woonruimte, desnoods schuiven we ter plekke met de meubels. Afhankelijk van de vragen per ruimte kunnen we dus het hele huis doorlopen in die drie uur. Een hands on advies waarmee je daarna geïnspireerd zelf aan de slag kan.  Prijs ex. eventuele parkeer en kilometer kosten. Het is prettig als u een plattegrond van de woning heeft met schaal 1:100 of 1:50 en je mij van te voren foto’s van de ruimte toestuurt.

€355,-

BEKIJK

UITGEBREID INTERIEURADVIES

– Oriënterend gesprek

– Sfeerimpressie moodboard (Pinterest of Canva)

– 2D plattegrond met de nieuwe indeling van de ruimte

– Kleur en materiaal advies

– Meubeladvies

– Tussen en Eindpresentatie

Het uitgebreide  advies, waarin een gekozen ruimte die je het belangrijkste vindt, de volledige aandacht krijgt. Door de visuele vertaling van een 2D ontwerp krijg je een goed beeld van de ruimte. Tevreden? Dan maken wij een persoonlijk en op maat gemaakt aankoopadvies voor je, waarin we samen met jou de juiste materialen uitzoeken.

• Persoonlijk adviesgesprek
• Inspiratie woonstijl, kleur en materiaal
• Meten en fotograferen ruimte
• Impressie gekozen ruimte (2D ontwerp)
• Persoonlijk aankoopadvies

€750,-*

BEKIJK

COMPLEET INTERIEURADVIES

- Vrijblijvend intakegesprek
- Sfeerimpressie moodboard
- 2D plattegrond met de nieuwe indeling van de ruimte
- Kleur en materiaal advies
- Meubeladvies
- 2D/3D Visualisatie van de ruimte
- Verlichtingsplan
- Tussen en Eindpresentatie
- Persoonlijk aankoopadvies

Door de visuele vertaling van een 3D ontwerp krijg je een goed beeld van de ruimte. Ben je tevreden?, dan maak ik een persoonlijk en op maat gemaakt aankoopadvies voor je, waarin we samen met jou de juiste materialen uitzoeken.

€1500,-*

BEKIJK

Interieuradvies - Moodboard

Tijdens een inspirerende sessie van een 3 uur ga ik samen met jouw je smaak en prioriteiten ontdekken en dan kun jij ervaren of ik de juiste match voor je ben. Verder bespreken we welke ruimte(s) je wilt gaan aanpakken, welke materialen jouw voorkeur hebben en inventariseren we welke woonsmaak
het beste aansluit bij jouw behoeften. Moodboard werken vaak heel goed hierbij, vooral als de indeling al goed is.

Een moodboard lijkt op een collage maar is veel meer dan dat. Het is een visualisatie van een concept, idee, droom of gevoel.

Een moodboard bestaat uit herkenbare elementen, maar suggereert ook nieuwe ideeën. Het schept een compleet beeld. Het wordt gebruikt voor het creëren van nieuwe collecties, de sfeer op je huwelijk, het ontwerpen van siertuinen, de inrichting van je huis.

Een moodboard is voor mij een krachtig communicatiemiddel, want beelden zijn veel effectiever dan woorden. Een moodboard is een totaalplaatje dat met woorden moeilijk kan worden samengevat. Je krijgt er meteen een gevoel bij. Door ideeën en dromen te visualiseren op een moodboard, maak je ze zichtbaar voor jezelf en voor anderen.

BEKIJK
Verliefd ben ik op deze prachtige tijdloze lamp van Van Roon living. Lamp base frederick Ø30x60 cm blue/clear glass . €220,- Geen 13 in een dozijn, en super mooie kwaliteit. Kan besteld worden op de webshop van Cedante.nl

KLEURADVIES

Kleuradvies                                                                                                        

Vanaf €150,- per ruimte, incl. btw. (duur: 1 uur)

Met kleur in uw woning kunt u veel sfeer creëren. Bij een kleuradvies help ik u de sfeer te krijgen die bij u past en wat bij het huis past. Ik kom bij u thuis met diverse kleurstalen. Op basis van de huidige meubels, lichtinval en wensen bekijken we wat voor kleuren passend zijn voor uw leefruimte. Meestal betreft dit alleen de wanden, maar soms gaat het ook over de gehele ruimte (meubels, vloer, raambekleding en wanden). Daarbij vertel ik u waar u op kunt letten bij het kiezen van een passende kleur.  Na dit gesprek kan ik het advies voor u uitwerken en ontvangt u een overzicht met kleurnummers.

SHOP DE STYLE

Ik kan alleen maar goeds over Cedante zeggen. Ik heb meerdere spullen via de webshop gekocht. Ten eerste, de service was meer dan geweldig. De spullen waren binnen een mum van tijd in huis, bezorgd door hele aardige en behulpzame jongens. Te tweede is de kwaliteit van de meubels super! Geen goedkope materialen, maar gewoon goed en degelijk! Ik zal zeker in de toekomst weer bij Cedante bestellen! Echt top!!!

SUZANNE

Lilian geeft haar totale inzet om je interieur helemaal te krijgen zoals jij je er prettig mee voelt. Ze heeft niet alleen smaak en gevoel voor compositie. Ze weet ook wat een mens nodig heeft om goed te functioneren thuis. De producten die ze levert helemaal af en perfect. Lilian, wat maak je me blij.

MARIEKE

Al lang waren wij opzoek naar een mooie kast voor in de kinderkamer. Uiteindelijk kwamen we uit bij Lilian en nog de volgende dag mochten we de kast komen bekijken in Den Haag. Nadat zij de kast een laatste finishing touch had gegeven werd de kast snel en vakkundig bezorgd. Inmiddels hebben we ook een tweede kast gekocht die in een door ons aangevraagde kleur geverfd is. Vakwerk!

JESSIE