Transport meubels vanaf €35,- | Pakket PostNL tot 10 kilo vanaf €3,50 | Binnen 1 a 2 dagen verstuurd.

Basis interieuradvies

Samen bespreken we wat de wensen, verwachtingen en dromen zijn. Tijdens een bezoek van ± 3 uur kun je al je interieurvragen stellen die je hebt. Je krijgt ideeën en tips voor een mogelijke indeling, kleuradvies, tips voor accessoires en hoe je een nieuwe sfeer kunt creëren in de woonruimte, desnoods schuiven we ter plekke met de meubels. Afhankelijk van de vragen per ruimte kunnen we dus het hele huis doorlopen in die drie uur. Een hands on advies waarmee je daarna geïnspireerd zelf aan de slag kan. Prijs ex. eventuele parkeer en kilometer kosten. Het is prettig als u een plattegrond van de woning heeft met schaal 1:100 of 1:50 en je mij van te voren foto’s van de ruimte toestuurt.

€355,-

Uitgebreid interieuradvies

– Oriënterend gesprek

– Sfeerimpressie moodboard (Pinterest of Canva)

– 2D plattegrond met de nieuwe indeling van de ruimte

– Kleur en materiaal advies

– Meubeladvies

– Tussen en Eindpresentatie

Het uitgebreide  advies, waarin een gekozen ruimte die je het belangrijkste vindt, de volledige aandacht krijgt. Door de visuele vertaling van een 2D ontwerp krijg je een goed beeld van de ruimte. Tevreden? Dan maken wij een persoonlijk en op maat gemaakt aankoopadvies voor je, waarin we samen met jou de juiste materialen uitzoeken.

• Persoonlijk adviesgesprek
• Inspiratie woonstijl, kleur en materiaal
• Meten en fotograferen ruimte
• Impressie gekozen ruimte (2D ontwerp)
• Persoonlijk aankoopadvies

€750,-*

plaid ml fabrics - 1

Compleet interieuradvies

– Vrijblijvend intakegesprek
– Sfeerimpressie moodboard
– 2D plattegrond met de nieuwe indeling van de ruimte
– Kleur en materiaal advies
– Meubeladvies
– 2D/3D Visualisatie van de ruimte
– Verlichtingsplan
– Tussen en Eindpresentatie
– Persoonlijk aankoopadvies

Door de visuele vertaling van een 3D ontwerp krijg je een goed beeld van de ruimte. Ben je tevreden?, dan maak ik een persoonlijk en op maat gemaakt aankoopadvies voor je, waarin we samen met jou de juiste materialen uitzoeken.

€1500,-*

Online advies €95,-

Interieuradvies - Moodboard

Tijdens een inspirerende sessie van een 3 uur ga ik samen met jouw je smaak en prioriteiten ontdekken en dan kun jij ervaren of ik de juiste match voor je ben. Verder bespreken we welke ruimte(s) je wilt gaan aanpakken, welke materialen jouw voorkeur hebben en inventariseren we welke woonsmaak
het beste aansluit bij jouw behoeften. Moodboard werken vaak heel goed hierbij, vooral als de indeling al goed is.

Een moodboard lijkt op een collage maar is veel meer dan dat. Het is een visualisatie van een concept, idee, droom of gevoel.

Een moodboard bestaat uit herkenbare elementen, maar suggereert ook nieuwe ideeën. Het schept een compleet beeld. Het wordt gebruikt voor het creëren van nieuwe collecties, de sfeer op je huwelijk, het ontwerpen van siertuinen, de inrichting van je huis.

Een moodboard is voor mij een krachtig communicatiemiddel, want beelden zijn veel effectiever dan woorden. Een moodboard is een totaalplaatje dat met woorden moeilijk kan worden samengevat. Je krijgt er meteen een gevoel bij. Door ideeën en dromen te visualiseren op een moodboard, maak je ze zichtbaar voor jezelf en voor anderen

Compleet interieuradvies

Vanaf €150,- per ruimte, incl. btw. (duur: 1 uur)

Met kleur in uw woning kunt u veel sfeer creëren. Bij een kleuradvies help ik u de sfeer te krijgen die bij u past en wat bij het huis past. Ik kom bij u thuis met diverse kleurstalen. Op basis van de huidige meubels, lichtinval en wensen bekijken we wat voor kleuren passend zijn voor uw leefruimte. Meestal betreft dit alleen de wanden, maar soms gaat het ook over de gehele ruimte (meubels, vloer, raambekleding en wanden). Daarbij vertel ik u waar u op kunt letten bij het kiezen van een passende kleur. Na dit gesprek kan ik het advies voor u uitwerken en ontvangt u een overzicht met kleurnummers.

Personal shopping

Personal shopping

Door mijn netwerk heb ik toegang tot meer onderscheidende verkooppunten dan de reguliere winkels zoals Etcexpo, Netty de Groothandel, Gert Snel etc). Voor alle elementen in het interieur kan ik in overleg met de klant en voor een gunstig tarief (55,-) een volledig ingerichte ruimte verzorgen.

Netty de Groot heeft een prachtige showroom. Wilt u de showroom een keer bezoeken Mail om een afspraak te maken. De showroom is gelegen in Zevenhuizen en zeer gemakkelijk te bereiken.

Samenwerking

Cedante werkt samen met www.vangriekendecorateurs.nl Dit bedrijf is een meester in het stofferen en bekleden van oude meubels, schilderwerk en andere decoratietechnieken. Ook werkt Cedante (als het nodig is) samen met diverse klusbedrijven.

Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een offerte opgesteld. In overleg kan dit op twee manieren:

– Op basis van een uurloon ad 55,- voor shopping en begeleiding.
– Op basis van vaste aanneemprijs (kan in delen).
– Meubels, accessoires en materialen worden na overleg geoffreerd.

Daarnaast zijn we graag flexibel en kunnen er vanzelfsprekend ook goede afspraken worden gemaakt om binnen een bepaald budget te blijven. Ook hierin denken we graag creatief met u mee!

Neem vrijblijvend contact op Mail Cedante.