Beste bezoeker. Ik heb een nieuwe webite en ben nog bezig met deze pagina. Excuus voor het ongemak.

 

 

 

 

EEN  MEUBEL LATEN RESTYLEN

Heb je ergens een leuke (oude), brocante of vintage kast, commode of ander meubelstuk gezien op een website, Pinterest of Instagram, maar is deze niet meer beschikbaar? Cedante gaat vrijblijvend opzoek naar jouw meubelstuk, en als we iets gevonden hebben, dan kunnen we deze in overleg in elke gewenste kleur schilderen. Of  misschien heb je een erfstuk geerfd wat niet in je interieur past, maar waar dierbare herinneringen aan vast zitten, en wat je niet wilt wegdoen, maar zie je op tegen alle uren werk die daar mee gemoeid gaan? Ik neem het graag en vakkundig van je over.

Al 15 jaar schilder en restaureer ik kasten, en ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand niet tevreden was. De kosten van het restylen van een meubel zijn afhankelijk van de wensen en het meubelstuk wat je op het oog hebt, maar om een idee te krijgen staan bij de voorbeeldfoto’s hieronder prijzen vermeld die je als indicatie kunt gebruiken. Ik werk met een uurtarief van € 40,00 incl btw.

Het beschilderen van een kast die je al in je bezit hebt kan desnoods ook bij je thuis gebeuren, dat scheelt een hoop gesjouw. Ik werk zorgvuldig en met respect voor je huis. Indien je wilt kun je natuurlijk ook je meubel naar mijn winkel brengen, dan werk ik er daar aan. We hebben ook een bezorgdienst die het meubel kan ophalen en brengen.

 

 

 

 

Klant had deze kast gevonden op Pinterest. Een soortgelijke kast wilde ze graag op de babykamer. Binnen twee dagen vond ik deze oude oud grenen kast en heb ik deze geschilderd in een kleur die de klant zelf had uitgezocht. Voor het schilderen gaat er vaak een heel proces voorafgaand. Was ontdoen van het meubel of schuren. Sleutels erbij zoeken als deze missen en restauratiewerkzaamheden uitvoeren.

oud brocante kast
brocante grijze kast - 5x6

Klant had deze kast gevonden op Pinterest. Een soortgelijke kast wilde ze graag op de babykamer. Binnen twee dagen vond ik deze oude oud grenen kast en heb ik deze geschilderd in een kleur die de klant zelf had uitgezocht.

Inspiratie-babykamer

Klant zocht een strakke kast, deze had ik staan in de winkel, en heb ik geschilderd met een mooie off black matte verf. En eerlijk is eerlijk de kast was gewoon 10 keer leuker en stond perfect in haar woonkamer.

Jaren 50 kast. Gerestaureerd en opgeknapt. Van binnen drie planken. Geschilderd in de kleur donkergrijs van Farrow & Ball. Ook super op de kinderkamer.