Transport meubels vanaf €35,- | Pakket PostNL tot 10 kilo vanaf €3,50 | Binnen 1 a 2 dagen verstuurd.

EEN MEUBEL LATEN RESTYLEN

Heb je ergens een leuke (oude), brocante of vintage kast, commode of ander meubelstuk gezien op een website, Pinterest of Instagram, maar is deze niet meer beschikbaar? Cedante gaat vrijblijvend opzoek naar jouw meubelstuk, en als we iets gevonden hebben, dan kunnen we deze in overleg in elke gewenste kleur schilderen. Of misschien heb je een erfstuk geërfd wat niet in je interieur past, maar waar dierbare herinneringen aan vast zitten, en wat je niet wilt wegdoen, maar zie je op tegen alle uren werk die daar mee gemoeid gaan? Ik neem het graag en vakkundig van je over.

Al 16 jaar schilder en restaureer ik kasten, en ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand niet tevreden was. De kosten van het restylen van een meubel zijn afhankelijk van de staat en wensen van het meubelstuk. We kunnen Brenger inhuren die het meubel kan ophalen en brengen.

Hier onder een selectie van de kasten die zijn gevonden in opdracht, en meubels die opnieuw gerestyled zijn. 

HOE WERKT HET?

Het aanbod van goede meubels in goede staat wordt steeds kleiner, de prijzen worden hoger en de kwaliteit is niet altijd makkelijk in te schatten. Een item op marktplaats lijkt een mooi koopje te zijn (soms is dat ook zo), maar door de jaren heen heb ik ook veel barrels gekocht: houtworm, kapot slot, stukken uit het hout en vaak bedroevend slecht geschilderd.

Graag helpt Cedante u hierbij.

De zoekopdracht wordt duidelijk geformuleerd; indicatie prijs, soort meubel, uiteindelijke kleur, grootte; eventueel ondersteund door foto’s. De bezichtigingen, prijsonderhandeling en het ophalen van het meubel wordt u uit handen genomen.
gedurende dit gehele proces wordt u op de hoogte gehouden het liefst via Whatsapp met foto’s, prijs, afmetingen etc.
gezamenlijk komen we tot een zoekovereenkomst waarin bovenstaande elementen schriftelijk worden bevestigd.
Bij akkoord betaald u de helft aan, en de rest voor aflevering.

De prijs voor deze dienstverlening is afhankelijk van het gezochte product. Deze wordt nader bepaald in de zoekopdracht en is mede afhankelijk van aanbod in de markt, gewenste kwaliteit en afmeting van het meubel, etc.

Een zoekopdracht is vrijblijvend, maar ik doe dit serieus, en kost vaak uren werk, dus mocht u inmiddels zelf wat hebben gevonden, dan is het fijn dat ik daar van op de hoogte wordt gebracht.

Mail Cedante of stuur een WhatsApp 06-24779357