Transport meubels vanaf €35,- | Pakket PostNL tot 10 kilo vanaf €3,50 | Binnen 1 a 2 dagen verstuurd.

RUILEN & RETOUR

Neemt u binnen 24 uur contact op met Cedante indien u een geplaatste bestelling wilt annuleren. Omdat wij binnen een dag verzenden. Het zou vervelend zijn als u de geannuleerde bestelling toch binnenkrijgt. Dit kan op info@cedante.nl.

Retourneren is eenvoudig bij Cedante Er zijn verschillende mogelijkheden om je webshop bestellingen te retourneren op onderstaand adres:

  • Via PostNL of DHL Pakketpunt retourneren
  • In de winkel retourneren

CEDANTE INTERIEUR & STYLING

LANGE BEESTENMARKT 70
2512 EG DEN HAAG

Vanaf het moment dat je je bestelling ontvangt heb je 14 dagen bedenktijd. Bij deelleveringen gaat deze bedenktijd in zodra je het laatste artikel uit je bestelling hebt ontvangen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een e-mail /telefoontje op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Het artikel dient in de originele verpakking te zitten en mogen niet gebruikt of kapot of beschadigd zijn.

Producten kunnen ongebruikt / onbeschadigd geruild worden binnen 21 dagen (Vanaf het moment dat je je bestelling ontvangt heb je 14 dagen de tijd om het product om te ruilen), voor een alternatief doch gelijkwaardig product met bijvoorbeeld een andere maat of kleur. Wilt u geen ander product uitzoeken, dan krijgt u uw geld retour. Verwerking binnen 2 dagen.

Met uitzondering van antiek/brocante meubilair. Deze kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Let goed op bij aankoop dat de kast wel in uw huis geplaatst kan worden, en dat de kast past in uw inrichting. Als u foto’s stuurt van uw interieur kan ik altijd met u meekijken.