Transport meubels vanaf €35,- | Pakket PostNL tot 10 kilo vanaf €3,50 | Binnen 1 a 2 dagen verstuurd.

over cedante

CEDANTE LIFESTYLE & INTERIEUR

Cédante is gevestigd in het oude centrum van Den Haag. De locatie is op zich al een bezoek waard. En parkeren geen probleem.

Met heel veel passie en liefde run ik nu bijna 15 jaar deze winkel. Service en kwaliteit staan bij Cedante heel hoog in het vaandel. Alles wat bij Cedante de deur uit gaat, moet een visitekaartje zijn voor mijn bedrijf. U vind bij Cedante geen massaproductie, maar uitsluitend brocante meubels en materialen van hoogstaande kwaliteit zodat u lang plezier hebt van uw meubel.

De meubels zijn allemaal oud, soms antiek (100 jaar oud) en vooral uniek. De meubels worden volledig gerestaureerd en geschilderd – met de verf van Painting the Past , Pure & Riginal of Farrow & Ball. Deze verven worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, op basis van natuurlijke pigmenten. Geen massaproductie, maar unieke, oude meubels en ook wat zelfgemaakte stukken in een stoere, landelijke stijl met een oude uitstraling. Bij de nieuwe accessoires vind ik het belangrijk dat het op een goede en eerlijke manier geproduceerd wordt.

Nieuwsgierig geworden? Snuffel eens rond in de webshop of kom langs in de sfeervol ingerichte winkel en laat je inspireren.