CEDANTE LIFESTYLE & INTERIEUR

Cédante is gevestigd in het oude centrum van Den Haag. Achter de winkel ligt een nostalgisch koetshuis, waarin een deel van het assortiment te bezichtigen is. De locatie is op zich al een bezoek waard. En parkeren geen probleem.

Met heel veel passie en liefde run ik nu bijna 15 jaar deze winkel. Service en kwaliteit staan bij Cedante heel hoog in het vaandel. Alles wat bij Cedante de deur uit gaat, moet een visitekaartje zijn voor mijn bedrijf. U vind bij Cedante geen massaproductie, maar uitsluitend brocante meubels en materialen van hoogstaande kwaliteit zodat u lang plezier hebt van uw meubel.

De meubels zijn allemaal oud, soms antiek (100 jaar oud) en vooral uniek. De meubels worden volledig gerestaureerd en geschilderd – met de verf van Painting the Past of Flamant verven. Deze verven worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, op basis van natuurlijke pigmenten. Geen massaproductie, maar unieke, oude meubels en ook wat zelfgemaakte stukken in een stoere, landelijke stijl met een oude uitstraling. Bij de nieuwe accessoires vind ik het belangrijk dat het op een goede en eerlijke manier geproduceerd wordt.

Nieuwsgierig geworden? Snuffel eens rond in de webshop of kom langs in de sfeervol ingerichte winkel en laat je inspireren.

“Heel blij met mijn kast! Heel blij met hoe de bezorging was geregeld!”

Wieteke

“Een hele leuke, smaakvolle winkel in een van de oudste en nog onontdekte buurten van Den Haag. Ook prachtige & praktische website(winkel). Goede adviezen. Aanrader.”

Marieke

“Cedante is een elegante zaak in het centrum van Den Haag. Behalve commodes, kasten en lampen vind je in het assortiment ook zaken voor de kinderkamer, vazen en kandelaars en nog veel meer accessoires. Het aanbod leent zich uitstekend om modern met antiek te combineren en om inspiratie op te doen om met een of twee elementen de charme van weleer te geven aan je interieur. De eigenaresse bekommert zich met liefde en aandacht voor haar klanten. Een kleine parel in de brocante-wereld dus!”

Robbert

Ik heb al een mooie kast van Cedante en ook een lamp. Mooie spullen, snel bezorgd en best te betalen.

Jhon

“Prachtige kast gekocht bij Cedante”

Josien

Geweldige spullen en snelle levering, fijne webshop!!

Lotte

“Al zo veel cadeaus gekocht bij Cedante: een vaas, zeepjes, kaarsen… Vooral ook heel blij met al die mooie meubelstukken en accessoires van Cedante die ik thuis heb staan: een antiek lampje met kroonluchter-steentjes, een houten kinderstoel, een prachtig kleed… Kortom: erg mooie winkel!”

Linda