Je winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar winkel

BEZORGEN MEUBELS

Cedante huurt extern een vervoersbedrijf  in wij hebben geen eigen transportbedrijf.

Wij kunnen namens U  contact opnemen met  Ryan de bezorger die Cedante vaak inhuurt.

Ook bezorgen ze in België (kosten op aanvraag)

Hier een indicatie van wat prijzen:
Alle avondritten € 35/40  regio Haaglanden

Delft + Westland + Leiden + Zoetermeer. Pijnacker € 55.

Ook kan er via pickthisup een opdracht uitgezet worden. Dit kunt u zelf ook doen. Ik heb daar erg goede ervaringen mee en reactie vaak al binnen een uur.

U betaald de bezorgkosten contant aan de vervoerder Cedante staat daar verder buiten (Cedante verdient niets aan deze transactie) , maar regelt (als u dat wenst) wel de bezorgdag en tijd voor u. U kunt altijd even contact opnemen over de exacte kosten (soms kan het goedkoper als de bezorger het kan combineren) met Cedante (info@cedante.nl). U kunt bij uw bestelling een voorkeur doorgeven of u gebruik wilt maken van een bezorgdienst.

Ik kies voor een andere bezorgdienst.

Als u kiest voor een eigen bezorgdienst  (bijv Bulstra Transport of PickThisUp), dan is dat uiteraard mogelijk. Elk risico van het transport ligt dan buiten Cedante. Schade ontstaan door transport van de goederen zijn geheel voor uw eigen risico. Sommige bedrijven helpen u een handje met het naar binnen dragen (kosteloos als service), maar sluiten aansprakelijkheid uit.

Cedante zal altijd met u meekijken naar de goedkoopste bezorger en met u meedenken. U kunt uw bestelling natuurlijk ook kosteloos ophalen in de winkel wanneer het u uitkomt! Mocht u gebruik maken van de bezorgdienst die Cedante inhuurt, dan zijn wij uiterraard verantwoordelijk voor uw zending.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – VRIJDAG EN ZONDAG

OP AFSPRAAK

ZATERDAG

11:00 ~ 17.30